Stora Bökön skov- jagt gård

1 1/2 time fra Öresundsbroen/DK ell 130 km fra Helsingborg i nordlige Skåne. SOLGT-SOLGT -SOLGT


En jagt og skovgård beliggende suveränt for enden af lang grusvej. Her kan nydes stilheden og ugenertheden, her findes kun dyrerne, elg, hjorte, vildsvin som naboer.Gården ligger smukt og på gårdsmiljöet findes en fantastisk view ud over egen store engsområde og skov omgivet af den gl fyrskov. Området er meget rigt på vilt og sälgeren viser gerne frem trofärer fra bukkejagten i aug. Gården er med i älg laug med 1700ha jagtområde med licens på bla. 4-5 elge om året. Gården er oplagt som investering i jagt og skov gerne for flere jägere.

Der findes en skovplan på gården fra 2010 og sälger netop opdateret denne således at der findes ca 3500 m3 skov med ca 50% granskov og 48 % fyrskov og resten 2% lövskov. der er i 2010 fäldet afdel. 7 & 9 og er genplantet i 2011 og vokser godt og tilväksten på hele skoven er ca 167 m3 sk/år


Gården består af et hovedhus i trä klassisk röd malet med nyere sort ståltag. Huset måler ca 8x 11 m medindrettet förste sal og med tilbygget udestue. Planlösning hall, stue, äldre spisekökken, bag hall, värelse, äldre baderum med plads for vaskemaskine, dusch, toilet, håndvask 1 sal stor hall med indbygget skabe, 2 soverum . Huset har en moderne varm luftpumpe, samt central varmesystem med träpiller ell elpatron. Huset har fået udbyttet alle vandrör til nye moderne tilsluttet den opdateret nye vandforsyning med hydrofon samt vandfilter, (står i mindre kälder). Gården har også fået opdateret og godkendt aflöb/kloak med ny sand in filtering 2017.. Hele gården er nymalet udvendig aug 2017 Gården har fået indlagt fiberbredbånd, så her kommer man på hurtigt internet.

Ved siden af huset ligger et mindre bygning förråds hus som anvendes forråd, brände, värktöj samt her findes fyrrummet med et godt varmefyr 1997 varmebaronen som körer på träpiller ell via elpatron. Her findes også den 750 liter acc. vand tank. Til gården findes en stor lade i god stand 11X 20 m, her findes plads til aktiviteter ell som her kan hänges viltet fra jagten. Her er plads til tratoren ell firhjulingen.Ved siden af laden findes bygning snickerbod og alm garage samt forråd alt i meget god stand, gälder udvendig träbeklädning, gulv, tag.Yderligere traktor garage til flere maskiner. Gården og laden har trods sin alderen forfindes de velholdt stand.Invendig er det af äldre dato kökken og bad men også her i god stand.

Gården ejer sig både som jagtgård og ferie ödegård samt skov investering bedste jagt muligheder på store arealer. En mulighed for at flere fam. / jägere köber den tilsammen. Köberen kan efter udb. er betalt direkte overtage jagten således opleve denne jagtsäson 2017. Velkommen på fremvisning: Adressen: Stora Bökön 897 Lönsboda. Fremvisning skal bookes pr mail & telf.


Området er meget skovrigt og gården ligger i et område med stilhed og smukke dybe skove. Der er ikke langt til Lönsboda har kan man indhandle det meste og skulle man ville opleve den nye Ikea by Älmhult (köre afstand)med et suverän shopping mega med et af de störreste nye Ikea varehuse i Sverige.

Gården nås fra Malmö ca 145 km ell Helsingborg ca 130 km