Sælger info

 


Drømme blir virkelighed hos os


At eje en svensk bolig er en drøm for mange lad os hjälpe dig til en vellykket handel.


Køb din ødegård ell jagt ejendommen i Sverige, det er nu det rette tidspunkt til erhverve sig et  sommerhus eller ejd. i Sverige. Anvend det selv og lej det ud via bureau. Investere opsparet midler i en solid stabil investering (køb fritidshuset i Sverige) Drift udgifterne er forholdsvis lave og gør det til en sund investering.


Tidspunket er atraktivt netop nu.

Der er nu mere aktuelt at købe / investere i din svenske bolig - den svenske krone falder - og renten er historisk billig - En sikker og stabil investering & opsparing. Kontakt os allerede idag- klik i topmenu på Hus Til salg / Jagt ejd. Se alle salgs annonce på vores boligportal.Vi tilbyder dig rådgivning  & hjælp ved køb & salg 

Den svenske reg mælger  hjælper dig når du vil sælge din bolig-fritidshus i Sverige. vi skaffer dig kontakt. Annoncering i Sv på de størreste boligportaler og samarbejdspartner i Europa


Vi kan prioterer mere tid med det vigtigste vores kunder og  Sweden House  hjælper danske købere med individuel rådgivning.


At købe sin hus/fritidshus er et stort beslut. Det er ofte en process som bringer  frem føelser, måske både positive og negative, det er naturligt at det bliver en  stor beslutning.Bygge nyt hus er en drøm som skal blive virkelighed  og vi hjælper med de rette kontakter og kontakt til de rette husfirmaer.


Svensk mægler hjælper med salget hele vejen og vi har samlet information omkring hele salgprocessen. Sweden House konsultningNår du vælger os

Skaber vi kontakt til en reg. svenske mælger opgaven som  hjælper dig at sælge dit fritidshus / bolig skrives et salgsaftal(kaldet et förmedlingsuppdrag med reg. svensk mælger)De lægger en tidplan for salget. Sv House kan fotograferar fritidshuset/huset og lave de bedste salgsfoto. sælger & mægleren laver en beskrivning af huset. Den er nu klar til at annonceres i Sv hos mægleren og samtidig på de størreste boligsider i Sverige. Den sv mægler & sælger viser frem huset for kunder.


Sveden House har en Int annonceplatform i DK, D hvor vi annoncere boligen og det øger chancen  for at finde en køber til boligen kontakt os for pris & vilkår       


Forsikringer mod dårlige overraskelser.

Vi kan evt. tilbyde enfordelagtig undersøgelse af  fritidshuset/ ejendommen. I gennem Anticimex kan du bestille en undersøgelse af husets tilstand og derefter tegne en salgsforsikring for Sælger, helt uden selvrisiko.


Markedssføring af fritidshuset / ejendommen

Den svenske mælger sætter samman en beskrivning dit fritidshus/ hus eller ejendom, som indeholder en beskrivende tekst, bilder och evt. tegninger. Det er vigtigt  at beskrivningen vel modsvarar huset og at salgsprisen er realistiskt. Sweden House markedsfører boligen i DK, D, Ita, NL -Via vores annonceplatform Swedenhouse.dk & på relevante websidder i Udlandet.


Inden fremvisningen markedsføreres dit fritidshus/ hus /ejendom bredt, både på Internet og i trykte media.


Fremvisningen

Den svenske mælger tager hånd om alt omkring fremvisningen.Under fremvisningen præsenteres fritidshuset / huset /ejendommen for besøgende som også får en salgsopstilling. Der notereres hvilke af besøgende som er intressereret af at købe dit fritidshus/ bolig.


SwedenHouse yder hjælp om hvordan  du bedst præsenterer dit hus før fremvisningen. S. H. kan også tilbyde vores populære salgsindretnings service hvor du lejer en salgsindretnings konsulent inden salget, (salesstyling)hvilket øger chancen for et godt salg til bedste pris. Vi tilbyder de bedste digitalfotografer via vores fotograf.


Budgivning og købskontrakt

Den svenske mælger klare alle forhandlinger med køberne Skulle der blive budgivning använder vi ofte vores tjenste Bud-on-line, der alla deltager og du som sælger kan følge budgivningen på Internet/mail og SMS. Tjensten mindsker risikoen for misforståelser  og gør budgivningen enklare for alla parter. Det er altid du som sælgere som bestemmer hvem som skal  få lov at købe din bolig.


Gennem at lade ( den svenske mælger) sælge din bolig kan du være sikker på salget afsluttes på en korrekt måde  og at en  købskontrakt oprettes og underskrives.Tidspunktet for flytningen

Det er du som sælger som bestemmer hvornår du vil flytte fra boligen.Tilsynsrapporten kaldes besiktningprotekol i Sv og du har selv undersøgelses pligt i  Sverige.

 


Sweden House  har stor succes med at rådgive med køb af  ødegården ell Jagtejendomen i Sverige og samtidig har vores Svenske mælger stor og lang erfarings med salg af svenske fritidshuse og grunde og söejendomme. Markedsføringen er vigtig når du vil sælge din bolig. Vores salgsstrategi tilsammen med svenske mälger og vores int kontakter giver en god mulighed for at finde en köberen.