Småland Kristdala

Stor skön klassisk jagt ejendom i Småland i Hultsfreds kommun i Kalmar län Gården er på ca 85 ha( skovgård)


Bedste muligheder til jagt & fiske i egen skov og söer. Her kan man jage elg,kronhjort,dovhjort, vildsvin og rådyr og fiske abborre, gedde, og ørred.


Produktiv skovareal med total 7600 skov m3 i meget smukt område med store fiske muligheder i egne söer.


Helt fantastisk jagt ejendom på ca 200m2 i 2 plan fra ca 1920. Gården har stor charme med gl fine renovereret kakkelovne samt trägulve og höjt til loftet og med flere spejldöre. Stor äldre kökken. Entreplan stor hall med toilet ret frem kommer man ind i en stor lys opholdsstue med trägulv og smuk kakkelovn. fölger man ventre rundt kommer man til en spisestue og opholdsrum med pejse. I gårdens höjre side ligger et soverum, her ligger kökkensamt groventre med dusch og vaskemaskine samt bagentre til haven. PÅ 1 sal via stor trappe i hall, som förer til 3 store soverum 2 med pejs og "klädkammare" och toilet. Her findes plads for social omgang medbåde fam. og venner.


På gården findes også en större ladebygning, vognhus, brändehus, smedja og  en mindre garage.


Jagten. Her kan man jage elg,kronhjort,dovhjort, vildsvin og rådyr. Gården indgår i både elg-jagtområde og kronhjortsjagtområde. På arealet findes flere skydetårne og flere fungerende åtelpladser for vildtsvin. En jagtskydetårn til grisjagt er isoleret och har udsigt til foderautomat med spreder. På arealet findes også et par ha engsmark som giver gode betingelser for viltet. Ved söen hvor der anlagt ny vej helt ned til söen, her finder man en ny anlagt grillkåta-grillhytte, hvor man kan samles både för og efter jagten eller fiskeoplevelsen. I grillkåtaen findes der i midten en grillplads, hvor der kan få plads til rigtig mange rundt ilden.


Fiskeoplevelser, fang abborre, gedder ell bäckörred ell fang krebs. Fangsten fx. abbore lägges i folie og kan grilles i ved söen i grillhytten hvor kaffen også kan koges over åben ild. Her findes alle rekreationsmuligheder for friluftslivet , plukke bär og svamp i egen skov. Gården er vel udrustet for jagt og fiske og naturoplevelser som ikke bare giver et godt bytte men også social sammenvär.

Småland - Kalmar länPris:

4.700.000 SEK

SWEDENHOUSE RealEstate