Småland jagtområde Åsnen 16ha

SOLGT SOLGT :Sveriges nye National park i Åsnen m 700 km strandlinie.Byggegrund med egen både og badebro i fantastisk natur miljö og Jagtområde i Småland direkte til söen Åsnen 16 ha + evt med i 250 ha jagtområde (elglaug)


16 ha stort skovområde m 2/3 del som fredsskov som skal skabe större art mangfoldighed. Her findes de bedste muligheder for fiske & bade og naturoplevelser.


 Rekreations område for natur oplevelser samt fiske og jagtoplevelser.


Der findes ingen bygninger på ejd. men der er tidligere givet bygge tilladelse til at bygge 150kvm bolig+ garage bygning.


En del af området 7,7 ha ligger under naturpleje område, hvilket giver viltet bedste muligheder for at trives. Som ejer af de 16 ha har man også en  ejerandel i det store område på ca1,7% kaldet gemensamhetsanläggningar & samfälligheter fremgår hos lnatmäteriet og er med i jagtlauget på over 2000 ha jagtområde med elgjagt.Köber må selv kontakt jagtlaug med regler mm.

Pris  995.000 DKK ( billig stor natur byggegrund med söudsigt


Beligg. ved Åsnen ca 30 km fra Älmhult, ca 30 km fra Växjö

Byggegrund & jagt og naturområde i ekslusiv område tät på söen. Byg dit drömmehus med egen badebro på de 16 ha , tidligere byggelov er givet ca 150m fra sökanten med dispensation fra strandskyttlinie.


Hvis du har önske om et eget jagtareal m god beliggenhed direkte til söen Åsnen, så bör du overveje at realisere din dröm nu. Dette spändende naturområde giver gode muligheder for rekreation som naturoplevelser  jagt og fiske. Åsnen hörer til en af de store sö områder med en störrelse på 63 kvm( km)

Her kan man have egen badebro og have både liggende ved bådebroen.


Området består af 80% blandet naturskov, hvor der er en naturvårdsaftale på en del af arealet og her skal skoven opfattes som rekreativt område mere end drift. Regler findes i pågäldende Naturvårdsaftale fra skovstyrelsen.


Jagten er fri for köber og her findes småvilts jagt samt bukke og elgjagt. Som ejer af de 16 ha findes der en mundtlig aftale om at man er med i et elg laug på ca 2000 ha. 


Ejd. er idag ubebygget men der er tidligere sögt byggelov på at opföre en bolig og der blev givet et positiv forhånds godkendelse på projektet og bygglov ifölge nuvärende ejeren.150 kvm i 1 1/2 plan + garage med en god placering på grunden tät på söen. Byggeansögningen gälder kun for 2 år afgangen og behöver at söges igen for köbers regning. Drift omkostninger er idag kun "ejd skatten som kun er ca 5500- 6000 SEK Prisen er kun 995.000 DKK for denne byggegrund / jagtområde. En fantastisk grund med sökant og egen badebro i den fantastiske  nu klasset som nationalpark Åsnen tät på Växjö


Denne ejd har alle mulighder for at blive en super investering om der bygges et passende projekt, således at ejd har direkte sökant og  bådebro.Adressen Kalvshaga i Småland


Småland - Kronoberg Åsnen


Pris: 2017

995.000 DKK


SWEDENHOUSE RealEstate