Småland Aneboda Lun

Super fritidshus fibernet närhed til sö, super dejligt nyrenoveret fritidshus


Vil du eje et problemfrit nyrenoveret torp så er det her.Småland Hold sommerferie her kan ovetages hurtigt om det önskes. Super dejligt beligg nyrenoveret fritidshus med hurtig fibernet i den skönne del af Småland tät på Lammhult. Hus udlejes ud til turister ugevis med succes hvilket giver en god ekstra indtägt til driftomkostningerne.

Naturen er storslået og byder på alt fra indlandskap med mange söer, grönskande enge og de usädvanlige böge skove i området.. uanset hvort du befinder dig er det aldrig langt ud til naturen med ubegränset resurser for både aktivitet og afslapning.Huset ligger solrigt med kun ca 400 m til större sö Förhultasjön og kun 39 km til hovedstaden i Växjö


Huset er total nyrenoveret og klar til indflytning.Huset kan bebos hele året er godt isolleret. Huset ligger ugenert af grusvej med nabo til et smukt naturreservat samt en fin gammal bögeskog Promenere i den smukke omgivning, sid og hygge ved den åbne pejs, ta en fisketur med båden ell, bade i en herlig smålandsk badesö eller besög nogle af alla närliggende udflugtmål og sevärdigheder. Huset er kobblet til fibernätet med hurtig internet i topklass, og huset er i övrigt fuldt udrustet med nye hvidevaror, varmepump, braskamin og vaskemaskine.

Huset har nye vinduer, döre, nye isoleret gulve , nyt tegltag,kloak,vand, dränering rundt huset 2 stk grill terasser i hver i vejrsträkke med grill og udemöbler. Til ejd hörer et mindre lille hus som kan blive et ekstra sovevärelse for teenage ell som gästrum. På grunde er der anlagt parkering område til 2 biler.

Huset kan med stor fordel udlejes pr uge til turister med god indkomst.Vi kan hjälpe med opsätning af udlejning koncept, indbringer ca 6000.- pr uge i höj säsongen. Huset kan overtages hurtigt om det önskes.


2 toaletter; en lille toalett og et stort badrum med dusch samt vaskemaskine.


2 sovrum, totalt 5 + 1 sengepladser; två separate sovrum med två senge i hver samt en seng i på 1 sal ´s hall repro.

Stort nyere kökken med udsigt til terasse.


Huset ligger i et område hvor der er meget at se og besöge.


Her findes älgpark, golfbane, shopping, kano udlejning, fiske og bade muligheder

Huset er total udlejnings klart om önskes kan det let udlejes uge vis til turister og koncept kan overtages, betyder ektra indkomster.


Småland - Lammhult Aneboda Super hus

Udlejning klart

investering

Pris: Solgt /reserveret

1.200.000 SEK


SWEDENHOUSE RealEstate