Skipalt skovareal m strand


Sö ejendom  2022  

Strandgrund & naturareal som har stået urört i mange år. Arealet med ca 300 m strandkant byg drömme huset her midt i naturen`!

Halland - Skipalt Unnaryd beligg midt imellem Halmstad/ Falkenberg - Växjö tät på Danmark ca 164 km

Super natur areal på 10,5 tdl med ca 270 m egen strandbred i Skipaltasjön med mulighed for at bygge hus med egen strandbred. Köber skal selv söge for at ansöge om  forhåndsgodkendelse ell byggelov hos kommunen. I Hylte kommune findes der 100m strandbeskyttelses linie/ afstand fra sö samt fra vandlöbet som löber igennem arealet. På arealet findes delvis skov og man kan selv designe hvor man fx vil have åbninger ell view til söen fra huset som man välger at bygge.

Helt ugenert beliggenhed direkte til stor sö med masser af skov på arealet samt ingen nabobebyggelse ind på arealet kun omgivet af naturen og skoven. En mulighed for at reliserer drömmen om en permanet ell fritidshus med egen strand/ badebro.Ved byggeprojekt skal man planlägge eltilslutning de förste 100 m via fx E-on koster ca 30.000 SEK derefter pr m. , aflöbsbrönd fx 3 kammerbrönd, vandbrönd, byggelov, etablering af grusvej frem til byggeområdet mm. Udgangs prisen er  1.445.000SEK Stor rabat med den danske kronekurs. (med 35% mindre nuvärende svenske krone kurs)

Her löber vilten forbi og her kan man nyde rekreationen med naturen  plukke svamp. fiske, sole , bade, jagte vildsvin ell buk.

Her kan man have båden liggende og ell tage en morgen svömmetur- Her bliver aldrig kedeligt.

Hylte kommune har tidligere angivet en mindre område hvor man kan tänkes at få lov at bygge som tager hensyn til strandbeskyttelse linien fra sökanten samt fra en bäk som löber ca i midten af arealet( 100m byggeregel fra begge)

Byggeområdet er begränset afterstrandbeskyttelses området.

Etablering af tilkörselsvej over et naboskifte/ areal skal udföres for köberes regning. Der er indgået en en aftale som bliver skriftlig med naboen som ejer arealet hvor en grusvej skal give adgang til arealet. Der er aftalt en pris for denne vejklausul tilladelse for at få adgangsvej og denne pris er  250.000 SEK Köberen betaler til naboen med underskrivelse af vejaftale.

Dette er en vejaftale som oprettes imellem af köber og naboen og siden skal denne sendes til tinglysning hos Lantmäteriet.

Kontakt SWEDEN HOUSE for fremvisning.