Hulehöjen 644 Halland


Hallands perle Stor byggegrund + grund med hus i fantastisk område med natur scenerier og smuk udsigt over dalen til söen. Simlångsdalen

Arkitekt tegnet super läkkert hus projekt til den store grund -läs mere

På den lille grund findes spändende mindre "sportshytte" med udsigt til söen og 40 m2 sol terrasse beligg höjt og midt i naturen tät på Halmstad.

Super godt rekreations område for natur oplevelser- friluftsliv , vandring, terrängcyckling, kanopadling,paddleboad, fiske(ädelfisk), bade,bär og svampeplukning- er det aktiviteter som passer dig er dette unique husprojekt og natur grund noget for dig.

Tät på skönne Halmstad med ca 25 min i bilrejse.


Den store grund er på  2136 m2 (

Der findes ingen bygninger på grunden. men der er tidligere givet bygge forhåndstilladelse til at bygge 250kvm bolig+ garage bygning.se billedmateriale af hustypen. Sälger har fået arkitekttegnet husprojektet. Der findes mulighed for at erhverve Blueprint tegninger via sälgeren efter aftale. Huset kommer at ligge solrigt med vidunderlig udsigt og beliggenhed i naturreservat område.Her findes i området den ene kan ses fra grunden et sammenhängende sösystem med Gyltigesjön, Töddesjön, Simlången, Brearedssjön, Skällasasjön.

Her har man muligheden for at virkliggöre sine drömme om et nybygget unique hus.


Den lille grund er på 711 m2( med et hus på ca 42 m2 + terrassen40m2)


Natur byggegrund höjt beliggende med super smuk udsigt over den grönnedal mod söen - Hjärtevadsbroen

På grunden ligger et charmerende mindre hus " sportshytte" For dig som värdsätter enkelheden midt i naturen ell for dig som ser udviklingspotiential. Fritidshuset som giver en afkobblende afstressende fölelse- spartansk med med el i huset samt multoilet samt her findes indrettet et simpel vandsystem med elpumpe i vanddunk

i kökken og med enkel aflöb. Planlösning: Hall med indgang til madrum, kökken og multoilet( camping typ)

i kökken super udsigt over terrassen og dalen, her findes köleskab samt komfur, indgang til madskafferi/rum samt indgang til stort sovevärelse med plads til 2 dobbelsenge 120 & 140 cm bredde) udgang til solrigt udsigt terrasse på 40 kvm. Ved siden af huset findes et udhus i samme bygge stil som huset.


Begge grunde sälges- erhverves samlet og man kan anvende  det lille hus under projektets gang.


Ökonomi:


Prisen er ca 385.000 SEK for grunden med huset (711m2) Sv krone kurs er svingende ned af mod Dansk krone Prisen er ca 265.000 SEK for den store grund ( 2136m2)

Svarende til  475.000 DKK / i nuvärende krone kursOfficielle arkitekt tegninger af huse projektet kan erhverves billigt igennem sälger efter aftale
 Super grunde  "husprojekt"+

fritidshus

Halland

Pris: 475.000 DKK

svare ca til:

369.000 SEK &

249.000 SEK


SWEDENHOUSE RealEstate