Småland jagtområde Åsnen 16ha

Småland - Kronoberg Åsnen


Pris: 2017

995.000 DKK


Sveriges nye National park med 700 km strandlinie.Byggegrund med egen både og badebro i fantastisk natur miljö og Jagtområde i Småland direkte til söen Åsnen ( Nationalpark)16 ha + 250 ha jagtområde (elglaug)


16 ha stort skovområde m 2/3 del som fredsskov som skal skabe större art mangfoldighed. Her findes de bedste muligheder for fiske & bade og naturoplevelser.


Super godt rekreations område for natur oplevelser samt fiske og jagtoplevelser.


Der findes ingen bygninger på ejd. men der er tidligere givet bygge tilladelse til at bygge 150kvm bolig+ garage bygning.


En del af området ligger under naturpleje område, hvilket giver viltet bedste muligheder for at trives. Som ejer af de 16 ha har man


også en ejerandel i det store område på 250 ha 1,7% ca 4,5 ha og er med i jagtlauget på over 2000 ha jagtområde med elgjagt.


Pris  995.000 DKK ( billig stor natur byggegrund med söudsigt


Beligg. ved Åsnen ca 30 km fra Älmhult


Natur byggegrund direkt til söen 16 ha+  til salg i Småland ved söen Åsnen tät på Växjö.(30 km)


Byggegrund & jagt og naturområde i ekslusiv område tät på söen. Byg dit drömmehus med egen badebro på de 16 ha , tidligere byggelov er givet 150m fra sökanten.


Hvis du har önske om et eget jagtareal med bedste beliggenhed direkte til söen Åsnen, så bör du overveje at realisere din dröm nu. Dette spändende naturområde giver de bedste muligheder for rekreation som naturoplevelser , jagt og fiske. Åsnen hörer til en af de store sö områder med en störrelse på 63 kvm( km)

Her kan man have egen badebro og have både liggende ved bådebroen.


Området består af 80% blandet naturskov, hvor der er en naturvårdsaftale på en del af arealet og her skal skoven opfattes som rekreativt område mere end drift.


Jagten er fri for köber og her findes småvilts jagt samt bukke og elgjagt. Som ejer af de 16 ha findes der en mundtlig aftale om at man er med i et elg laug på ca 2000 ha. (evt gäst kan medbringes efter aftale)

I et område på 248 ha er man med som en "type ejer med 1,7% hvilket giver rettigheder til jagten 


Ejd. er idag ubebygget men der er tidligere sögt byggelov på at opföre en bolig og der blev givet et positiv forhånds godkendelse på projektet; 150 kvm i 1 1/2 plan + garage med en god placering på grunden tät på söen. Byggeansögningen gälder kun for 2 år afgangen og behöver at söges igen for köbers regning. Drift omkostninger er idag kun "ejd skatten som kun er ca 5500- 6000 SEK Prisen er kun 995.000 DKK for denne byggegrund / jagtområde. En fantastisk grund med sökant og egen badebro i den fantastiske  nu klasset som nationalpark Åsnen tät på Växjö


Denne ejd har alle mulighder for at blive en super investering om der bygges et passende projekt, således at ejd har direkte sökant og badeog bådebro.Adressen Kalvshaga i Småland

Velkommen mail ell ring SWEDEN HOUSE for mer info.

SWEDENHOUSE RealEstate