sävsjö Fällan boligSuper stor ödegård / lystgård klar til brug er renoveret.


I glasriget i Småland ligger denne spändende bolig 1000 m fra badesö, huset er indflytnings klar ell udlejningsklar- masser af muligheder for rekreation.


Stor dejlig helrenoveret stor ödegård / bolig med ugenert beliggenhed uden naboer på stor lys grund. Her kan nyde livet sole grille på den store solrige terrasse ell tage et bad i opvarmet vildmarksbadet/tönden. Badeplads og fisker muligheder lige i närheden  i sävsjöström i den store sö Alstern, Rundt huset närhed findes flere lange skovveje hvor mountainbiken ell 4hjulingen kan testes. På grunden kan man  spille spil ell fodbold på den store gräspläne.

Her findes masser af oplevelser i denne del af Småland- glasvärk besög det berömte Kosta boda glasvärk og her findes et stort märkevare shoppingcenter samt Smålands störreste fiske & jagtbutik samt flere resturanger og det populäre design bar på hotellet som også har en god restaurang med spa og indendörs swimming pool., Växjö ligger i köre afstand her findes det meste i hovedstaden i Småland Växjö. Åseda og Nybro findes også i köreafstand.


Huset er beligg på en stor ca 7600 kvm grund og med et ca 200 m2 stort hus og har gennemgået en renovering og er blevet til et moderne feriebolig ell en permanet bolig. Hele huset er blevet ekstra isoleret og man har skabt et godt indeklima med et lavt varme energiforbrug.

: Beligg naturskönt med stor grund ca 7600 kvm.

Huset har med 5 soverum og 2 stuer , kökken , 2 badevärelser samt yderligere 2 toileter.

Udvendig er huset i god stand med vattenskydd/plåtskydd rundt vinduer och fundamentet samt tagrender. Skorstens inddäkning og plåtbue på ene skorstens som er den aktive. Der findes en anden nybygget skorsten som er kobblet op på en gl antique svenske porcelain ovn i stuen Denne skorsten manger den sidste del på loftrummet og tag gennemföring(er forberedt) Den anden skorsten har fået indsat isokärn og der er installeret ny brändovn.. Huset har et godt tegl tag og huset har fået renoveret  med ny isolering i alle indervägge samt gulve. Alle toileter og baderum er nyrenoveret/ nybygget samt teknikrummet.(vand mm) Der er installeret luftvarmepumpe og der findes ny rör og elinstallationer ifölge ejer.. Det kan tillägges att varmeomkostninger er reduceret väsentlig efter som den nye isolering. boligen kan derfor med lethed anvendes hele året.

Huset har en god  planlösning med 7 rum och två badrum med toilet + 2 yderligere toilter i huset. Utgång via hoveddören til  terrassen samt  til solrig gavl terrassen På terassen findes et nyt vildmarksbad/pool med kamin.

Planlösning: Entreplan ; hovedhall med indgang til toilet, mastersoverum, samt indgang til spisestue og tvrummet med den gl antiquesvenske kamin, fra opholdsstuen nås kökken her findes alle hårdehvidevare samt spiseplads, udgang til lille hall med dör til terrassen samt indgang til store relaxbadevärelset med duschhjörne samt vaskemaskine og baderum möbel og spejlväg, massagebänk, Badevärelset har klinkegulv og kakkel på vägge. her findes brändovnen og indgang til mastersovevärelset.

1 sal via trappen i spisestuen her mödes man af masser af lys fra trappehallen som har mange vinduer, her findes mindre repro stue samt indgang til 4 soverum  samt 1 baderum med badekar og toilet. Yderligere seperat toilet med håndvask og begge har tagvinduer med lys indslip.  Til huset hörer udhusbygning brändforråd samt dobbel garage bygning i rödmalet träbygning. Hovedhuset er nymalet i Aug 2018

Köber kan med fordel leje ud til turister på uge basis. Nuvärende ejer har startet udlejning via Novosol  startet i år i Juni og har i sommerferien intjent 100.000 kr og denne kan öges til 2 år på ca 150.000 kr ifölje Novasol. Viltet kommer fobi iblandt rådyr og elg har väret forbi i haven med en god natur beligg i skovområde med mulighed for at nå boligen på alle årstider af den mindre landevej som löber forbi grunden. Perfekt samlingssted for den store ell aktive familie ell som en investering som giver afkast og som kan nydes. Med den stärke danske kronekurs mod den svenske kan man med stor fordel köbe nu. Boligen kan evt overtages med inventar og lösöre efter aftale. Prisen   med nuvärende kronekurs marts 2019 ca 1.470.000 DKK

Book fremvisning

PS lej en jagt i närheden , der findes også vildsvin her.