Boda ödegård

 

Spändende ekslusiv belligenhed i det eftertragtet strandområde i Höganäs tät på Helsingborg & båden til Helsingör

Mulighed for at bygge drömmehuset findes idag godkendt byggelov på 150 kvm bolig + stor grill & solterrasse med udsigt til havet.

Isag findes et mindre charmerende hus på ca 45 kvm med en höj grund på 325 kvm og herfra fin havsudsigt og med kun ca100 til stranden og Höganäs havsbad Kvickbadet. Promenadafstand til alle restauranger og faciliteter i Höganäs centrum.

Planlösning på huset idag;

Sovrum på 1 sal loft (lavt tag) samt gästerum på entreplan. På entreplan findes en mindre selvskapsrum samt en lille rum med spiseplads for 4 personer, lille badrum med dusch og separat toilett i allt ca 45kvm. Parkeringplads og wi-fi. terrassepladser. Mulighed at forvirkelige bygge dröm om et nyt hus på grunden ifölge byggeplan at bygge hus i 2 plan med 150 kvm boligareal. Prisen er attraktiv med tanke på at den store kurs forskel på danske & den svenske Krone ca 39 % og man kan derfor bygge billigt i Sverige og med at ejdskatten er afskaffet og aflöst af en 0,75% af skattevurderingen som en kommunal afgift bo man billigt. Book fremvisning ell kör forbi og se på beliggenheden. Nabohuset er nyopfört og er et godt eksempel på maximalt udnyttelse af den spändnde beliggenhed så kan man forstille sig et lignende husprojekt opfört på grunden med masser af udsigt og udeplads på solterrassen.

Atraktivt beligende med 150m2 mulighed for nyopförelse 100m fra stranden og med havsudsigt. Se på nedenstående tegninger af husprojektet.

 

Pris 2.795.000 SEK svarende til danske ca DKK i nuvärende kurs aug.l spar meget på kronekursen.

Her er tegninger på det nye bygge projekt på total boligareal 150m2 plus store udeterrasse samt master soverum på 1 sal

boligen ligger tät å lystbådehavnen med masser af aktiviteter.

ganäs lystbådehavn , ha båden liggende her.